sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Potrettien täyteinen viikko takana!Hellöy vaan kallisarvoiset lukijat!

Kuluva viikko olikin allekirjoittaneella kovin paljon vuorostaan potretteihin keskittyvä ja kivahan sellaisia oli näiden työläämpien projektien joukkoon tiputella.

Minulle tuntuu kertyvän tällä hetkellä sitä kuuluisaa editointijonoa kuvien suhteen. Kuvia on otettu enemmän kun kerkeän editoimaan. Toivottavasti syksyn tulessa kerkeää sitten säätämään huolella.

Suunnitelmia uusista kuvauksista kuitenkin tulee jatkuvalla syötöllä aiemmasta huolesta huolimatta. Fantasia-aiheisia kuvauksia, vitsikkäitä kuvia, tuotekuvia ja makrokuvia.En kuitenkaan ole varma minkälaisiin kuviin keskittyisin "jatkossa" ? Lähtökohtaisesti on kiva kuvata kaikenlaista, hyvässä suhteessa. Koenkin nyt pientä tunnon tuskaa siitä, etten ole antanut esimerkiksi makrokuvaukselle sen ansaitsemaansa aikaa :)

Takaisin kuitenkin tämän viikon shootteihin.
Torstaina kävin kuvaamassa aivan mahtavan mallin Katrie Dalerin kanssa Kathrina laivalla (http://www.kathrina.fi/index2.html) vähän ja sen jälkeen Helsingin kaduilla. Kuvausmiljöökin oli aivan loistava siis :) Alla pari maistiaista, lisää tulee myöhemmin.
Laivan kansi ja valaistus olosuhteet
Taustavalona aurinko, Sinisiä värejä korostettu, mustaa hivenen vaalennettu ja lisätty lievä vinjetointi.

Katrie raidallisella kuosilla :)


Toinen kuvaus olikin sitten aloitteleva miesmalli Hämeenlinnasta. Kuvaus tapahtui Hyvinkään rautatiemuseon viereisellä ratapihalla, paikallisen nuorison taustalla säestäessä. Hyvinkäälläkin ysäri selvästi elää vahvaa nousukautta :)

Kuvattavalla oli mukana nuori tytär joka toimi vallan mainiosti apurina kuvaustilanteessa. 
Kuva on otettu täydellisessä varjossa.  Mallin vasemmalla puolella oli iso valkoinen läpiammuttava sateenvarjo noin 1/16 teholla. Objektiivina oli Canon 70-200mm 2.8 ja asetuksilla (Iso200, f4.0 1/200sec). Clarityä nostettu partaan ja silmiin. Levelsejä säädetty aika runsaasti alla olevalla tavalla.

Lightroomin levels

Vielä yhteispotrettia assistentin kera


Alkavalle viikolle en olekaan sopinut mitään kuvauksia mutta ajattelin kuvata kuitenkin jotain. Ötököitä ? Koruja ? Aika näyttää. Kuvaaja kiittää kaikkia malleilijoita taas kerran. Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi