lauantai 10. lokakuuta 2015

Maskuliinista mainostusta ja revontuli

Terse vaan lukijat!

Koko mennyt viikko meni melkein tähtiä ja revontulia kuvaten illan viiletessä ja pimetessä. Keskiviikkona ja torstaina revontulia näkyikin, mutta loppujen lopuksi kuvasaalis jäi niin laihaksi, että ei sillä paljon juhlita. Alla Halosenniemestä napattu kuva.
Revontulia Halosenniemellä
Tarkoituksena olisi lähteä vielä tänään tai huomenna yön pimeinä tunteina yrittämään tähtikuvia. Sekin on uusi aluevaltaus, missä ei tähän mennessä ole tullut muuta kuin turpaan.

Lauantai taasen käynnistyi jo pitkään jännitetyn "mainoskuvauksen" parissa. Olimme muutaman hengen poppoon kesken päättäneet pari hassua kuvaa, joita plagioisimme ja joista tekisimme omat versiot. Viikon aikana ja viime hetkillä kaksi kolmesta mallista kuitenkin tippui pois joten kaikkea emme saaneet toteutettua. 

Kuvaus toteutettiin lähes 0€ budjetilla ja tarkoituksena olikin oikeastaan laittaa homma käyntiin tulevia parodioita varten. Täytyy jatkossa pitää silmät auki mainoksien varalta jossa nainen ja mies voisi vaihtaa paikkaansa tai mallimiehet vaihdetaan ns.normaaleihin miehiin. Miksei tietysti naisetkin. Tässä muutama esimerkki ensimmäisistä mainoksesta :D Iso kiitos heittäytyvälle mallille. Varmasti molemmat huomasimme ettei tämä niin helppoa ollutkaan kuin alkuun ajattelimme...  

Laukkumainos. Sensuelli katsekontakti luontokappaleen kanssa ja upea divaani taustalla.

Hienostunut hajuvesimainos. Kuva kertonee enemmän kuin tuhat sanaa.
Viimeisenä malli normaalisti, viskilasin saattelemana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi